Nu ai adaugat nici un produs in cosul de cumparaturi

Termene si conditii:

Acesti termeni si conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului www.zen-flowers.ro. Vizitarea sau folosirea (cumpararea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Drepturi de autor:

Toate imaginile prezentate pe www.zen-flowers.ro sunt proprietate a companiei SC ZEN FLOWERS SRL. Preluarea lor fara acordul nostru in scris este ilegala si va fi semnalata ca atare.

 

Varsta legala:


Pentru a putea comanda prin intermediul paginii noastre produse alcoolice trebuie sa aveti peste 18 ani. De asemenea veti fi rugati sa confirmati ca persoana care primeste un cadou care implica alcool (o sticla de vin sau alte produse cu alcool comercializate pe www.zen-flowers.ro ) are peste 18 ani.

Politica de refuz/acceptare a comenzii:


Pot aparea situatii in care compania noastra sa refuze o comanda fara a oferi explicatii. In aceste situatii se va anula sau rambursa plata respectivei comenzi prin aceeasi metoda de plata folosita de client.
Toate preturile afisate pe site includ TVA.

 

Anularea comenzii:

Va puteti razgandi in legatura cu comanda plasata cu minim 24 ore inainte de ziua livrarii. Anularea comenzii se va face prin telefon la 0732 405 595.
Daca o comanda a fost deja transmisa in productie atunci ea nu mai poate fi anulata!
Intotdeauna incercam sa acomodam orice cerinta de ultim moment,  insa nu putem garanta decat schimbarile transmise cu 24 ore inaintea livrarii.
O data ce comanda a fost data in productie, schimbarile nu mai sunt posibile.
Pentru comenzile ce depasesc 1.000 de ron ne rezervam dreptul de a solicita un avans ce consta in 20-30% din valoarea comenzii.
Va rugam de asemenea sa luati in considerare ca in perioadele cu comenzi intense (Craciun, 1-8 martie, Sf Valentin etc) nu garantam posibilitatea de a anula comenzile in mai putin de 24 ore pana la data livrarii.

 

Forta Majora:

Forța majoră, așa cum este definită de lege, exonerează de răspundere partea care o invocă în condițiile legii, cu cerința notificării scrise prealabile în termen de 3 zile de la apariția cazului de forță majoră și în baza certificatului eliberat de Camera de Comerț și Industrie a României. Cazul fortuit este un eveniment imprevizibil și de neînlăturat care ia naștere din natura sau fapta omului și care exonerează de răspundere partea care îl invocă cu condiția ca acesta să fie lipsit de culpă. În cazul fortuit și de forță majoră, părțile nu vor avea dreptul să solicite plata daunelor rezultate din neîndeplinirea prezentului contract. Termenele contractuale se prelungesc în aceste cazuri cu perioada respectivă.

Litigii:

În caz de litigii, părțile au obligația de a le rezolva pe cale amiabilă, prin conciliere. Concilierea se va face în termen de cel mult 5 zile de la data primirii cererii scrise, prin scrisoare recomandată, a uneia dintre părți, la sediul/domiciliul acesteia, rezultatul urmând a fi consemnat într-un proces-verbal de conciliere semnat de ambele părți. Dacă nu se va ajunge la o înțelegere cu ocazia concilierii, litigiul va fi supus spre rezolvare instanțelor judecătorești competente de la sediul Vânzătorului.

Prezentarea ofertei:

S.C. ZEN FLOWERS S.R.L. isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.zen-flowers.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.zen-flowers.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Anumite fotografii de pe site-ul www.zen-flowers.ro sunt cu titlu de prezentare si pot exista diferente intre acestea si produs.

 

Sfaturi pentru ingrijirea plantelor:

Pentru a avea grija in mod corespunzator de florile pe care tocmai le-ai primit trebuie sa respecti urmatoarele instructiuni.
Daca ai primit un buchet de flori:
- pune florile, cat mai curand, intr-o vaza suficient de mare;
- schimba apa zilnic (imediat ce devine tulbure, trebuie improspatata);
- pastreaza florile intr-un loc cat mai racoros si mai putin insorit.


Daca ai primit un aranjament de flori, impreuna cu burete (numit oasis):
- ai grija ca buretele sa ramana umed tot timpul (florile absorb apa din el);

- pastreaza aranjamentul intr-un loc cat mai racoros si mai putin insorit.
- evita mutarea aranjamentului.

Dreptul de retur:

Conform OUG 34/2014, florile constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid și sunt exceptate de la dreptul de retragere.

 

Cesionarea si Subcontractarea:


Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii fara informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

 

Conditii Legale:


Site-ul zen-flowers.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

Dispozitii Finale:


Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau invalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.